søndag 26. august 2012

Babysinglett og tøfler

Jeg har kommet i høststemning, og tatt frem strikkingen igjen. Nå går det mest i babystrikking, og siden jente nummer tre ventes ved juletider er det ekstra gøy å stikke babyklær som man vet man kommer til å få bruk for!
Både singletten og tøflene er hentet fra Nøstebarn sine oppskrifter, og garnet er også der i fra. Garnet er silkeull og utrolig mykt og behagelig varmt.




Ferdig allerede!

Da var babyturbanen ferdig allerede, og slik ble den:


Den er ikke fult så rosa som bildet tilsier. Tror fargen heter "kyss", og er den øverste av nøstene du kan se på bildet under.



Jeg kan virkelig anbefale Pickles sine mønster til alle som liker å strikke. Fine og anderledes mønster, ofte strikket på tykke pinner, så det går litt fortere å strikke!

lørdag 25. august 2012

Babyturban

Jeg holder fortsatt på med noen små prosjekter, men det er mest srtikking. For øyeblikket holder jeg på med en babylue som ser ut som en turban. Veldig søt. Oppskriften er fra Pickles, (http://www.pickles.no/lazy-daisy-babyjakke/ )og garnet er også der i fra. Strikker med Merino Silk, og det ser ut til å passe fint til oppskriften.

Bilde av min ferdige kommer når den er klar. Sånn ser det ut for øyeblikket: